Aantrekkelijk prezi-teren!

Waar?

http://www.prezi.com

Wat kan ik er doen?

Visueel aantrekkelijke presentaties maken op creatieve wijze

Vertel!

Soms heb je van die colleges die enkel en alleen gevuld zijn met presenterende studenten. Als jij als student numero 9 aan de beurt bent, heb je vaak te maken met een zéér gemotiveerd publiek – not! Maar niet getreurd: voortaan steel jij de show met je Prezi.

Dé oplossing om ervoor te zorgen dat je publiek voortaan aan je lippen hangt is Prezi. Waar de creatieve mogelijkheden binnen het veelgebruikte PowerPoint vaak miniem zijn, kun je met Prezi alle kanten op. Filmpjes, foto’s, in- en uitzoomen of het beeld 90° draaien, het kan allemaal niet gek genoeg, zoals in dit filmpje te zien is. Naast de vele creatieve mogelijkheden is het ook mogelijk om met meerdere mensen (tegelijkertijd) aan een presentatie te werken, zonder dat de verschillende versies naar elkaar toegestuurd hoeven te worden. Daarnaast is er niet per se internet nodig om de presentatie af te spelen voor publiek. Nadeel aan Prezi is dat je er wel even mee geoefend moet hebben om met net zo’n fancy presentaties voor de dag te kunnen komen als de voorbeelden je laten zien. Geduld is dus een schone zaak.

Prezi is gratis te gebruiken, al moet je je wel eerst even aanmelden. Na aanmelding heb je 100 Mb ruimte ter beschikking, al zijn je presentaties dan wel zichtbaar voor iedereen. Wil je dit voorkomen, dan zul je moeten betalen voor de service.

Al met al is deze service voor de creatievelingen onder ons zeker het proberen waard!

P.s. Let wel op dat je niet doorslaat in het gebruik van speciale effecten. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor gevallen van duizeligheid onder je publiek…

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2017 Student 2.0 – Innovatief. Efficiënt. Duurzaam. All Rights Reserved.