De allersuperdupergigabeste opleiding van het land!

Waar?

http://www.studiereviews.nl/

Wat kan ik er doen?

Opzoeken hoe je (toekomstige) opleiding écht in elkaar zit a.d.h.v. beoordelingen van studenten

Vertel!

Het is al zo vaak gezegd en besproken, maar het zal niet lang meer duren of het collegegeld is nóg lastiger te betalen. Als je te lang over je studie doet, betaal je per jaar 3000 euro bovenop het wettelijke bedrag. Studievertraging wordt vaak opgelopen door tijdgebrek (denk aan een bijbaantje of een bestuursjaar), maar wat dacht je van een verkeerde studiekeuze? Wat als je na één of twee jaar erachter komt dat de opleiding toch niet zo is als je verwachtte?

Dit zal je niet (meer) overkomen dankzij Studiereviews. Studenten beoordelen op de website hun eigen opleiding, door een cijfer te geven en een review erover te schrijven. De beoordelingen zullen minder rooskleurig zijn dan de praatjes op de open dag, maar daardoor dus wel een stuk geloofwaardiger. Een ideale manier om je voor te bereiden op je studie! Je kunt ook anderen helpen door (aangemeld of niet) je eigen beoordeling op te slaan.

De website van Studiereviews is duidelijk en overzichtelijk, dus verdere uitleg heeft het niet nodig. Je kunt heel gemakkelijk zoeken naar de gewenste opleiding, onderwijsinstelling of algemener studentennieuws. Mocht je toch behoefte hebben aan een meer uitgebreide uitleg, kijk dan vooral wat Frankwatching (je weet wel, Frankwatchingover Studiereviews zegt.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2017 Student 2.0 – Innovatief. Efficiënt. Duurzaam. All Rights Reserved.