Deuntjes in overvloed

Waar?

http://www.video2mp3.net/

Wat kan ik er doen?

Een audiobestand van YouTube omzetten naar een MP3 bestand.

Vertel!

Sinds de komst van het internet komt het nauwelijks meer voor dat singles nog in de winkel gekocht worden. Downloaden, dat is wat we doen! Al vele programma’s zoals KaZaA en Limewire passeerden de revue, maar heel geweldig waren deze programma’s niet. Illegaal, traag of ze kenden het liedje niet.. noem maar op.

Deze tool brengt een mogelijke oplossing. Je zoekt je favoriet nummer op via YouTube, kopieert de URL en plakt deze op de bovenstaande webpagina. Vervolgens kies je voor ‘normale kwaliteit’ of ‘hoge kwaliteit’, drukt op ‘convert’ en het omzetten is begonnen. Zodra de teller 100% heeft bereikt, zal er een link verschijnen die vertelt dat je MP3-bestand  gedownload kan worden.

Voordeel is dat wanneer het bestaat op YouTube, het ook omgezet kan worden. Ben je dus niet alleen geïnteresseerd in de laatste hit van Britney Spears, maar ook in een van de speeches van Obama? Grijp je kans! Het grote nadeel van deze tool is de grote hoeveelheid pop-ups en advertenties. Maar voor een lekker deuntje kijk je daar natuurlijk graag doorheen!

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2017 Student 2.0 – Innovatief. Efficiënt. Duurzaam. All Rights Reserved.