Do cross the border!

Waar?

http://www.nuffic.nl

Wat kan ik er doen?

ALLES vinden over een stage of studie in het buitenland.

Vertel!

Is Nederland je veel te regenachtig? Ben je de harde muziek van je huisgenoten zo zat dat je het liefst een tijdje 2000 kilometer verderop zou zitten? Iets met jezelf ontplooien en ervaringen opdoen? Of wil je gewoon graag met een Zweedse zoenen? Studeren of stage lopen in het buitenland is de oplossing. Maar ¿qué?, comment? and wo? Nuffic gaat je helpen!

Nuffic is een Nederlandse organisatie voor internationale samenwerking in het hoger onderwijs. Met een verdomd handige website, zowel voor Nederlandse studenten die weg willen als voor buitenlandse studenten die in het kader van irresmus tijdelijk onze universiteiten komen bevolken. Aan alles is gedacht, op Nuffic.nl vind je onder andere een overzicht van de verschillende onderwijssystemen enstagebemiddelingsbureausbrochures, een landenoverzicht, informatie over kosten en beurzen en tips voor de ultieme voorbereiding op je buitenlandavontuur.

Naast de hoge handigheidsfactor, is het Engelstalige gedeelte van de site ook gewoon leuk om wat chauvinisme te kweken. Even een SOG-momentje? Bekijk dan het filmpje dat internationale studenten over de streep moet trekken om hier te komen studeren: met behulp van Erasmus op een paard, de tekst “the dutch are uncomplicated, but in a rather complicated way”, het feit dat we per persoon gemiddeld 136 liter koffie per jaar drinken en wat wijze woorden van Johan Cruijff is de boodschap duidelijk! Oh, en wist jij dat onze dijken bij elkaar net zo lang zijn als de Chinese Muur?

Waar wacht je nog op? Pak je koffers, trek je wetsuit aan en surf naar Nuffic.nl!

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2017 Student 2.0 – Innovatief. Efficiënt. Duurzaam. All Rights Reserved.