Echt duurzaam, maar vooral: echt mooi!

 

Waar?

http://www.goodforall.eu

Wat kan ik er doen?

Online de mooiste leren tassen, telefoon- en laptophoezen en dekbedden kopen! Geweldige kwaliteit, fairtrade, ecologisch verantwoord en niet eens zo duur!

Vertel!

Zoek je nog een cadeau voor de kerst of heb je zelf wel een cadeautje verdiend? Dan is deze site zeker een kijkje waard! Hoewel een dekbed misschien niet boven aan je verlanglijstje staat, heeft de site wel héél fijne exemplaartjes. Zowel de dekbedden als de dekbedovertrekken zijn van fijne kwaliteit katoenzijde; superzacht en absorbeerd toch goed. Ze hebben ook zeer grote dekbedden (tot 240 bij 260cm) waar je dus je dekbed tot over je oren kunt trekken en je toch je voeten warm houdt! Alle dekbedden hebben zowel het MaxHavelaar fairtrade logo als het Organic cotton keurmerk en zijn daarlangs 100% “gifvrij”, waardoor de dekbedden (overtrekken) ook geschikt zijn voor mensen met allergieën.

Heb je liever iets anders onder de kerstboom? Kijk dan eens onder “products” bij “patch8”. Dit is een overzicht van de leren telefoon en laptophoezen die ze verkopen. Ook weer verantwoord; het wordt gemaakt van ecologisch gelooid leer waarbij goed voor de dieren gezorgd is en waarbij er wordt gezorgd voor een goed loon, ziektenkostenverzekering én een opleiding voor de werknemers. Deze producten zijn maar een paar euro duurder dan de standaard laptop/telefoonhoezen, en zijn absoluut niet van zo’n goedkoop glimmend leer gemaakt! Echte kwaliteit dus.

Toch liever een mooie tas dit jaar? Ook die is te vinden op www.goodforall.eu! De “mypaperbag” serie bestaat uit mooie neutrale leren tassen met een knipoog naar de consupmtiemaatschappij toe: De tassen hebben namelijk zo’n gekarteld randje bovenaan waardoor het op die bruine papieren zakken lijkt die je soms in winkels krijgt. Natuurlijk gaat dit duurzame alternatief veel langer mee dan de papieren tas, en ziet het er erg mooi uit! Verkrijgbaar in verschillende neutrale kleuren en formaten.

Langs deze producten verkopen ze nog enkele andere producten, waaronder een ketting met halfedelstenen (fairtrade en handgemaakt) die zeker het bekijken waard is! (kijk onder outlet) Dus zoek je nog een prachtige en zeer tijdloze tas, een aparte ketting of ga je binnenkort op kamers (Mam; ik heb toch écht nieuw beddengoed nodig dan!)? Dan is dit echt een website om een bezoekje aan te brengen! Was je niet op zoek naar een van deze producten? Ook dan is het een leuke site omdat er bij alle producten bij vermeld staat hoe het gemaakt wordt en je kunt over alle werknemers een eigen pagina vinden over het werk wat ze doen en hoe ze het ervaren.

Ps: Als er iemand een laptop zou willen ruilen met zijn/haar ipad hou ik me aanbevolen. Ben verliefd geworden op de ipad cover op de website, maar heb helaas (nog) geen reden om hem te kopen!

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2017 Student 2.0 – Innovatief. Efficiënt. Duurzaam. All Rights Reserved.