Eerlijk zullen we alles delen..

Waar?

https://join.me

Wat kan ik er doen?

Wat je op je computerscherm ziet delen met anderen, en andersom. Dit alles zonder een (groot) bestand te hoeven doorsturen.

Vertel!

Wie kent het niet: het heen en weer sturen van grote bestanden via e-mail. Gewoon, omdat we één klein dingetje niet snappen, en we graag willen dat er iemand even naar kijkt. Stel, je bent bezig met een leuke statistiekopdracht, waarbij SPSS je weer eens flink dwars zit. Hoe kan het nou dat het bij mij niet werkt? Wat voer ik fout in?

Join.me is de oplossing voor dit probleem. Je deelt je scherm met een SPSS-nerd, hij of zij kijkt mee met wat je doet of gedaan hebt, en tadaa, probleem opgelost. En dit alles zonder het hele bestand op te slaan en door te sturen.

Hoe het werkt? Eenmaal op de website, kun je kiezen om je eigen scherm te delen, of dat van een ander te zien. Kies je voor je eigen website te delen, dan maakt de applicatie een code voor je aan. Door deze code met anderen te delen, geef je hen toegang tot jouw scherm. Kies je om een scherm van een ander te zien, dan dien je de eerder genoemde code in te voeren (die je hebt gekregen van een ander). Eenmaal bezig zijn er naast het delen van schermen nog meerdere mogelijkheden, zoals onderling chatten of de controle over je computer aan iemand anders geven.

Mocht dit allemaal wat te ingewikkeld zijn, kijk dan naar de demonstratie.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2017 Student 2.0 – Innovatief. Efficiënt. Duurzaam. All Rights Reserved.