Eindeloos pret met mijn geliefde Ted

Waar? 

http://www.ted.com

Wat kan ik er doen?

Eindeloos veel interessante filmpjes bekijken van inspirerende sprekers

Vertel!

Ted en ik: dat was liefde op het eerste gezicht. We hebben elkaar via via leren kennen. Een vriend tipte me over Ted, vertelde dat hij echt iets voor mij zou zijn. Naja, uiteraard doe je dan wat je altijd doet als je geïnteresseerd bent – een beetje gegeneerd  google je ZIJN naam. Bam. De eerste zoekactie was meteen raak. Daar prijkte zijn link bovenaan het scherm. Willen klikken, niet willen klikken, en toch klikken: daar verscheen hij in beeld.

Een oogopslag was voldoende: Ik was verkocht, en hopeloos verliefd op Ted.

Ted is interessant, Ted is vernieuwend, Ted is grappig. Soms is Ted ontroerend en heel af en toe gewoon raar. Maar altijd als ik hem weer een digitaal bezoek gebracht heb en me gelaafd heb aan zijn inzichten voel ik me helemaal opgeladen en herboren. Hij zorgt dat ik tijdens borrels en feestjes iets boeiends te melden heb, dat ik mijn geek friends én mijn cultureel verantwoorde hipsterbuddies eruit lul, dat ik op Facebook een keer iets anders kan posten dan wat ik vanavond ga eten, hoeveel ik nog voor mijn scriptie moet doen en dat ik geen zin heb in de afwas. Kortom: hij zorgt ervoor dat ik niet als reutelend slijm door het leven ga.

Na hem geruime tijd voor mezelf te hebben gehouden heb ik de knoop doorgehakt en besloten om Ted toch maar met jullie te delen. Want ergens vermoed ik dat ik niet de enige ben in zijn leven, en ik weet dat hij van aandacht houdt, dat houdt hem draaiende…

Pikant detail: Of je nu zin hebt in een uitgebreide sessie voor het slapengaan of een vluggertje van 5 minuten in de collegezaal, Ted is overal voor in en 24/7 beschikbaar.  Dus lig je vanavond te woelen in bed? Duik dan in de wondere wereld van Ted!

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2017 Student 2.0 – Innovatief. Efficiënt. Duurzaam. All Rights Reserved.