Even aan m’n oma vragen…

Waar?

http://www.omaweetraad.com/

Wat kan ik er doen?

Zoeken naar tips, adviezen en middeltjes die van pas kunnen komen in het dagelijkse leven.

Vertel!

Na een avondje flink stappen neem je met je nog enigszins brakke hoofd de schade op. De afwas van de avond daarvoor staat aangekoekt in de gootsteen, en er zit rode wijn op je mooie witte shirt en kauwgom in je spijkerbroek. En wat in hemelsnaam te doen tegen die enorme kater? Als zeer zelfstandige student bel je natuurlijk niet meteen je moeder voor raad, maar ga je eerst zelf op onderzoek uit. En wat blijkt? Oma weet raad!

Je kunt je probleem (alfabetisch) opzoeken in een van de categorieën, zoals vlekken, gezondheid of kooktips. Daarnaast is het mogelijk een zoekwoord in te vullen onder het kopje ‘zoeken’ – voila, een complete lijst met tips voor jouw probleem verschijnt. De aangekoekte pannen vul je met cola of soda, de rode wijn vlek is te verhelpen met zout en witte wijn, de spijkerbroek gaat gewoon even de diepvries in en tot slot probeer je een van de 101 anti-katermiddeltjes. Wat zal moeders trots zijn.

Ben je juist iemand die overal al een foefje voor heeft? Help dan anderen op weg door tips, adviezen en middeltjes toe te voegen. Kunnen zij voortaan ook bij deze virtuele oma terecht!

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2017 Student 2.0 – Innovatief. Efficiënt. Duurzaam. All Rights Reserved.