Geen idee? StudieID!

Waar?

http://www.studieid.nl

Wat kan ik er doen?

Je oriënteren op een studie die écht bij je past.

Vertel!

Er bestaan genoeg sites die je proberen te helpen bij je studiekeuze. Denk aan Studiereviews en Kiesjestudie. Handig, dat zeker, maar welke site houdt er rekening met jouw persoonlijkheid? Op StudieID.nl kun je aangeven op een schaal van 1 tot 7 hoe je jezelf beoordeelt op de volgende punten: realistisch, onderzoekend, artistiek, sociaal, ondernemend, veranderend. Op basis van je persoonlijke score zoekt de site naar opleidingen die daarbij passen.

Nederland telt ruim 400 bacheloropleidingen in het hoger en wetenschappelijk onderwijs. Op StudieID vind je ze allemaal, qua volgorde afgestemd op jouw persoonlijkheid. Staat er een studie tussen die je niets lijkt? Gewoon wegklikken. Interessante studies kun je toevoegen aan je persoonlijke top10 en delen via Facebook of Twitter. Kunnen je vrienden meteen hun licht schijnen op jouw toekomstplannen.

StudieID richt zich in de eerste plaats op middelbare scholieren, maar ook studenten kunnen er slim gebruik van maken. Overweeg je een andere of een tweede studie? Ziet het er naar uit dat je die P niet op tijd binnen gaat slepen en moet je wel? Of gewoon benieuwd of je huidige studie wel matcht met je sprankelende persoonlijkheid?
Identiteitscrisis, oftewel: wat moet ik gaan studeren? StudieID helpt.
 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2017 Student 2.0 – Innovatief. Efficiënt. Duurzaam. All Rights Reserved.