Groene deal!

Waar?

www.strawberryearth.com

Wat kan ik er doen?

Duurzame aanbiedingen vinden. Elke week biedt deze website een nieuwe, leuke en duurzame deal aan voor een kennismakingsprijs.

Vertel!

Je hebt soms van die mensen in je omgeving die altijd net wat nieuws hebben of doen. In de tijd dat jij net die leuke film ging zien in de bios, waren dat de mensen die een dealtje hadden om dezelfde film een stad verderop voor dezelfde prijs in 3D te gaan zien. Nachtenlang heb je ervan wakker gelegen waar die mensen toch hun inspiratie vandaan haalden, maar ineens was je erachter. Op een dag kreeg ook jij een spam banner, e-mail of enthousiast verhaal over de nu alom bekende website “Groupon”. Ineens was het mysterie en dus ook het spannende en nieuwe ervan af. Zeker toen steeds meer mensen dit fenomeen ontdekten. Dit is echter je kans om eindelijk als één van de eerste mensen een nieuwe website te ontdekken met leuke slimme deals. Binnenkort zit jij in dat hippe restaurant te discorollerskaten of zit je een avondje op de bank te nippen van exclusieve, duurzame Franse wijn en vraagt menigeen in je omgeving zich af sinds wanneer jij zo creatief, avontuurlijk en tegelijk duurzaam bent geworden.

WANT wij geven je de tip om eens een kijkje te gaan nemen op strawberryearth.com. Het concept is bekend: je krijgt periodiek een deal aangeboden, in dit geval elke maandag om 12:00. In zo’n geval kun je besluiten de deal te kopen en hierop krijg je een PDF toegemaild met een voucher of kortingscode. Strawberryearth biedt gevarieerde aanbiedingen die zij niet alleen duurzaam, maar ook gewoon leuk en hip vinden, omdat die combinatie natuurlijk heel goed mogelijk is. Daarnaast is er een even fraai vormgegeven blog aan de website gekoppeld, zodat je niet een week lang hoeft te wachten op een berichtje van Strawberryearth, maar in de tussentijd gewoon rond kunt neuzen op hun groene blog.

Strawberryearth doet dit alles onder het catchy credo: Don’t just buy/be green, buy/be awesome. Dat klinkt alvast veelbelovend!

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2017 Student 2.0 – Innovatief. Efficiënt. Duurzaam. All Rights Reserved.