Het beste leesvoer

Waar?

http://www.boekidee.nl

Wat kan ik er doen?

De meest actuele boeken top10′s raadplegen (en meteen de prijs vergelijken)

Vertel!

Op zoek naar een fijn leesboek? Of komt de verjaardag van je vader er weer aan? Op Boekidee.nl vind je handige top-10′s van de grootste boekhandels als Selexyz, AKO en Libris, maar bijvoorbeeld ook online aanbieder Bol.com. Bijzondere top-10′s zijn die op basis van alle openbare reacties op Twitter en de Boekidee.nl top-10, die samengesteld wordt uit een combinatie van de andere boekenranglijsten.

Naast top-10 lijstjes geeft Boekidee.nl ook per boek de actuele boekenprijs (en de laagste tweedehands prijs via Bol.com en de Slegte), het ISBN-nummer, een korte beschrijving en een overzichtje van de laatste Twitter- en Facebookberichten over het betreffende boek. De lijstjes worden constant bijgewerkt.

Ondanks het feit dat er enkel top-10 boeken uitgelicht worden, kent Boekidee.nl inmiddels al een database van meer dan een miljoen boeken. Deze zijn op titel of ISBN-nummer te vinden in de zoekbalk bovenaan de homepage. Je kunt je ook abonneren op de maandelijkse nieuwsbrief of Boekidee.nl volgen op Twitter (al vraag ik me af waarom ze überhaupt een account hebben aangemaakt…).

Halverwege je vakantie en al je leesvoer al verslonden? Surf naar Boekidee.nl en zoek dat boek!

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2017 Student 2.0 – Innovatief. Efficiënt. Duurzaam. All Rights Reserved.