Ik heb een clubje opgericht…

Waar?

http://www.1procentclub.nl/

Wat kan ik er doen?

Met slechts 1% van je geld, tijd of kennis bijdragen aan een betere wereld!

Vertel!

Goede doelen en studenten: niet altijd de beste combinatie. Want wees eerlijk, die schamele centen die je aan het eind van de maand overhoudt, veranderen eerder in een paar glazen alcoholisch vocht dan dat ze op de rekening van het WNF belanden. Geeft niet hoor, er is een alternatief!

Als lid van de 1%club kun je meer bijdragen dan alleen geld. Voor de kleinschalige ontwikkelingsprojecten die je op de website kunt vinden is namelijk ook tijd en kennis nodig. En daar barsten wij als studenten natuurlijk van! Zo kun je meeschrijven aan een subsidieaanvraag, helpen bij het maken van ondersteunend lesmateriaal of je social media skills inzetten om betrokkenheid en bekendheid te genereren. Je kiest zelf aan welke projecten je wilt meewerken en wordt via je persoonlijke pagina op de hoogte gehouden van de voortgang.

Het idee achter de 1%club is dat we met ieders 1% geld, tijd of kennis structureel bij kunnen dragen aan het oplossen van armoede. Nog niet overtuigd? Bekijk het filmpje of de 10 redenen waarom jij 1% mee zou moeten doen. You make it work!

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2017 Student 2.0 – Innovatief. Efficiënt. Duurzaam. All Rights Reserved.