Ik spreek überhaupt geen Duits

Waar? www.brightspeech.com
Wat kan ik er doen? Je Franse, Spaanse, Duitse, Italiaanse, Poolse, Russische of bijvoorbeeld Turkse presentatie beluisteren voordat je het zelf presenteert.
Vertel! Taalstudenten krijgen nog wel eens te maken met het geven van een presentatie voor een klas of een docent. Op papier kan die presentatie er prachtig uit zien, je kent immers alle werkwoordvervoegingen en hebt de correcte spelling van de woorden netjes opgezocht in het woordenboek. Maar hoe spreek je ‘El medio ambiente es el conjunto de componentes físico-químicos, biológicos y sociales capaces de causar efectos directos o indirectos, en un plazo corto o largo, sobre los seres vivos y las actividades humanas’ ook al weer uit?

Op brightspeech.com kan je tekst naar spraak converteren. Bovenstaande zin kan je uit laten spreken door de Spanjaard Antonio of de Spaanse Maria. Ipek helpt je met Turkse teksten, Klaus en Sarah zijn er voor de Duitse. Klik in het scrollblokje aan wie je tekst uit moet spreken, typ of plak je tekst in het blokje en klik op ‘Say it!’. Klaar is Klaus. Tijd om die presentatie te geven en de show te stelen met je prachtige uitspraak.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2017 Student 2.0 – Innovatief. Efficiënt. Duurzaam. All Rights Reserved.