Kies je studie!

kiesjestudieWaar?

http://www.kiesjestudie.nl/

Wat kan ik er doen?

Een overzicht vinden van alle opleidingen in Nederland

Vertel!

Wellicht een beetje aan de late kant (of juist heel erg vroeg, het is maar hoe je ernaar kijkt), maar voor wie nog hard op zoek is naar een studie is Kiesjestudie een uitvinding. Deze site bevat een database met alle (maar dan ook écht ALLE) opleidingen van Nederland. Zowel bachelor- als masteropleidingen zijn hier te vinden. Het handige aan Kiesjestudie is dat de opleidingen ook beoordeeld kunnen worden door studenten. Op deze manier zie je dus in één oogopslag welke opleidingen van goede kwaliteit zijn.

Binnen de site kun je zoeken op Bachelor, Master, Vakgebied, Hogeschool, Universiteit of Studiestad. Naast de broodnodige info over de studies zelf krijg je ook nog wat funfacts over bijvoorbeeld het aantal kroegen in een stad, hoe studenten de faciliteiten van een hogeschool of uni beoordelen en welk bedrag je aan collegegeld moet betalen.

Ben jij er nog niet helemaal uit welke opleiding je wil gaan doen of wil je je alvast gaan oriënteren of je na afloop van je huidige studie nog verder wil studeren? Dan ben je bij Kiesjestudie aan het juiste adres!

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2017 Student 2.0 – Innovatief. Efficiënt. Duurzaam. All Rights Reserved.