Meehelpen?

Lijkt je het tof om ons te helpen en heb je komend studiejaar nog wel wat tijd? Te gek, want wij zoeken namelijk nog mensen!

Wie zoeken wij precies?
Vooral mensen die wel eens internet gebruiken en die dit studiejaar nog 4 uur in de week over hebben. Mensen die blij worden van websites die over innovatie gaan. Websites over duurzaamheid en over efficiënt werken. Mensen die geen zin hebben om alles te googlen. Mensen die student zijn, waren of gaan worden. En sowieso iedereen die heel 2012 is, of het graag wil worden.

Wat kan je doen?
Op dit moment zoeken we nog mensen voor de volgende projectgroepen:

Social media – Facebook
Is facebook je leven? Droom je over Mark Zuckerberg, en ben je altijd op de hoogte van de laatste likes, trends etc. ? Voeg je dan bij onze Facebook groep. Post online hotspots, hou de post in de gaten, en leef je uit.

Social media – Twitter
Microblogging is hot, en Twitter niet meer weg te denken uit ons leven. Ben jij koning Twitter en heb je nog wat tijd? Dan is dit jouw groep!

Redactie
Zet je eerste stappen in schrijversland, en werk mee aan de inhoud van Student 2.0. Verzin, redigeer, filosofeer met anderen over welke websites bij S2.0 horen, en wordt de Harry Mulisch van deze blog.

Designers
Je maakt fantastische kunst. Andy Warholl zou nog verbleken bij jouw ontwerpen. Je zoekt alleen nog even een podium om jouw design kwaliteiten op te demonstreren. You’ve come to the right place. Hippe designers van Nederland meldt u zich! Jij krijgt alle vrijheid om ons om naar hartelust te ontwerpen. Tof voor op je CV toch?

Website bouwers
Voor eenieder die vindt dat deze website aan verbetering toe is… Wij houden ons aanbevolen! Jij krijgt alle vrijheid om je in je programmeertaal naar keuze uit drukken, en ervoor te zorgen dat dit een state-of-the-art plek wordt.

En wat krijg ik daar dan voor?
Tja. Ervaring. Met naam & foto hier op de site komen. Op de hoogte zijn van alle laatste online trends. Kunnen zeggen dat je aan “crowdsourcing” doet (wel zo 2011), toffe workshops, en nog veel meer.

Geniaal dit! Hoe meld ik me aan?
Dat kan heel simpel door onderstaand contactformulier in te vullen!

 
 
 
 
 

Copyright © 2017 Student 2.0 – Innovatief. Efficiënt. Duurzaam. All Rights Reserved.