Meer dan duizend bronnen in één overzicht

Waar?

http://www.voorpagina.info/

Wat kan ik er doen?

In een oogopslag al het nieuws vinden

Vertel!

Een krantenabonnement? Dat is veuls te duur. Alle krantenwebsites afgaan? Dat duurt veuls te lang. De meeste studenten kijken zo nu en dan naar het journaal en gaan enkele keren per dag naar nu.nl om wat mee te krijgen van de wereld om hen heen. Ondanks dat iedereen weet dat er nog veel meer interessante dingen gebeuren en dat die berichten op andere websites geplaatst worden.

Voorpagina.info geeft overzichtelijk weer wat er gebeurt in je eigen regio, Nederland en buitenland. Het overzicht wordt gemaakt van het nieuws uit meer dan duizend verschillende bronnen. Hieronder is te lezen wat je kunt verwachten van de website:

1. Wat voor berichten plaatsen de Nederlandse dagbladen op hun websites? En waarover schrijven NOS.nl, Fok! en GeenStijl? Je kunt natuurlijk naar elke website gaan en door de warrige homepages scrollen, maar op voorpagina.info staat alles netjes onder het kopje van je gewenste dagblad.

2. Zoek je naar al het nieuws dat geplaatst is over het onderwijs? Of over sociale media? Met andere woorden: ben je benieuwd naar de actualiteit van een bepaald, specifiek onderwerp? In de menubalk kan al gespecificeerd worden naar een bepaald thema, maar onderaan de homepage staat een nog veel uitgebreider menu. Hier zijn meer dan 170 onderwerpen te vinden.

3. Maar zoals elke student weet: niet alleen het nieuws is interessant en actueel. Want wat is op dit moment trending op Twitter? Welke filmpjes bekijken we het meest op Youtube? Ook deze vragen worden op voorpagina.info beantwoord.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2017 Student 2.0 – Innovatief. Efficiënt. Duurzaam. All Rights Reserved.