Mijn parfum ruilen voor jouw film?

Waar?

http://www.ruiljecadeaubon.nl

Wat kan ik er doen?

Cadeaubonnen ruilen, kopen of verkopen

Vertel!

Heb je voor je verjaardag alweer een Douglas cadeaubon gekregen, maar heb je al alle parfums uit de winkel gekocht en weet je niet meer wat je nog van deze cadeaubon moet kopen?! Zet je cadeaubon dan op www.ruiljecadeaubon.nl en ruil hem in voor een andere cadeaubon van een winkel waar je wel iets zou willen kopen. Het plaatsen van cadeaubonnen op www.ruiljecadeaubon.nl is gratis. Om je cadeaubon te ruilen moet je je eerst registreren. Wanneer je vervolgens ingelogd bent kun je je ‘bon plaatsen‘. Hierbij kun je aangeven in welke categorie jouw cadeaubon valt (bijvoorbeeld ‘overnachting‘ of ‘pretparken‘), hoeveel de bon waard is, en tegen welke categorie cadeaubonnen je graag zou willen ruilen. Daarnaast kun je je cadeaubon ook gewoon te koop aanbieden, dan moet je tevens aangeven hoeveel geld je graag wil ontvangen voor je bon.

Via e-mail kun je afspraken maken om je cadeaubon te ruilen of verkopen. Belangrijk om te weten is dat transacties buiten de website om plaatsvinden. Daarom is het van belang om veilig te handelen en niet zomaar akkoord te gaan met een ruil. Vertrouw op je gevoel, maak duidelijke afspraken over de ruil en bewaar alle informatie.

De website geeft tevens ook informatie over een aantal nationale cadeaubonnen, zoals bijvoorbeeld de ‘hotelbon‘, ‘restaurantbon‘ of de ‘VVV irischeque‘.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2017 Student 2.0 – Innovatief. Efficiënt. Duurzaam. All Rights Reserved.