Studentenkamer2.0

Waar?

http://www.duurzaamthuis.nl

Wat kan ik er doen?

Alles lezen over duurzaam wonen, van kleine handigheidjes tot de meer gevorderde doe-het-zelf-tips, ook voor je studentenkamer!

Vertel!

Eind december is in zicht en de huiselijkheid slaat toe. Staat er geen kerstboom, dan hangen er wel (led)lampjes of staan er kaarsjes op tafel. Begin januari wordt al die meuk weer goed opgeborgen, maar waarom zou je je crib niet meteen even restylen? Neem de tips vanDuurzaam Thuis mee en je doet ‘t nog verantwoord ook!

Sommige adviezen zijn nogal voor de hand liggend en minder bruikbaar voor studenten, maar waarom zou je in 2012 niet gewoon beginnen met afval scheiden? Pimp een kartonnen doos met vingerverf of de kaften van oude tijdschriften en je oud papierbak mag nog gezien worden ook. Luxe studentenhuis met vaatwasser? Poeder is een stuk beter voor het milieu dan een afwasblokje, en vaak nog een stuk goedkoper.

Naast duurzame woontips voor elke denkbare ruimte (kinderkamer anyone?), vind je op de site van Duurzaam Thuis ook een kopje lifestyle. Zo kun je lezen waarom online winkelen een goede zaak is, met welke apps je je leven kunt beteren en welke huis-, tuin- en keukenmiddeltjes ‘beter’ zijn dan chemische schoonmaakmiddelen.

Oftewel: huismusjes, verenigt u! En bouw een duurzaam nest met Duurzaam Thuis.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2017 Student 2.0 – Innovatief. Efficiënt. Duurzaam. All Rights Reserved.