Van groentje naar GROEN

Waar?

http://www.globalicious.org/

Wat kan ik er doen?

Je eigen steentje bijdragen aan de millenniumdoelen.

Vertel!

Durf jij van jezelf te zeggen dat je maatschappelijk bewust bent? Zweef jij ergens tussen grootvervuiler en tofutroela? Wil je stiekem best rekening houden met de wereld om je heen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem eens een kijkje op de website van Globalicious! Hier vind je niet alleen waanzinnig veel informatie en tips & trucs om toe te passen in het dagelijks leven, maar kun je ook actief meehelpen (aan de site).

Globalicious richt zich op werkelijk alles dat een raakvlak heeft met de millenniumdoelen. En aangezien deze onder andere betrekking hebben op het uitbannen van extreme armoede, het bevorden van gelijkheid, het verbeteren van de gezondheid en het beschermen van een duurzaam leefmilieu, is dat nogal wat. Denk bijvoorbeeld aan gezonde recepten, reviews van interessante films en documentaires, tips voor duurzame winkels en restaurants en info voor en over verantwoord reizen.

Maak bijvoorbeeld eens het Ambrosia (=fruit) taartje, lees het tijdschrift Happinez, koop je badschuim voortaan bij Lush of stuur een column in over jouw vrijwilligerswerk in het dierenasiel. Meer doen? Geef je dan op als Globalicious vrijwilliger en help mee! Waarmee? Nou, bijvoorbeeld bij het opzetten van een dorp op zonne- en windernergie tijdens Solar of het maken van een (h)eerlijk ontbijtje voor de bezoekers van Mystery Land?

Ga van groentje naar GROEN: Be Globalicious!

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2017 Student 2.0 – Innovatief. Efficiënt. Duurzaam. All Rights Reserved.