Vind de baan die bij jou past

Waar?

www.talentenvertaler.nl

Wat kan ik er doen?

Je toekomende beroep achterhalen

Vertel!

Niks is zo lastig als het bedenken wat je na je opleiding moet gaan doen. De meeste (universitaire) studies zijn te breed om iets heel goed te kunnen en te specifiek om alles te kunnen. Plus dat je ook naast je studie, dankzij hobby’s en bijbaantjes, veel hebt geleerd. Dus op welk beroep moet je zoeken bij die (online) vacaturebanken? Op welke manier maak je op de beste en leukste manier gebruik van jouw talenten?

Daar kan je maar op één manier achterkomen: vertaal je talenten naar beroepsmogelijkheden met de Talentenvertaler van ikkan.nl. Vul op de website in waar je goed in bent, klik op ‘vertaal mijn talenten’ en je krijgt een prachtig overzicht met mogelijke beroepen. Ben je bijvoorbeeld een kei in houtbewerkingmachines controleren (who isn’t)? Dan zul je je waarschijnlijk goed op je plek voelen als ‘assemblagemedewerker hout’.

Als er een interessant beroep tussenstaat, leidt de Talentenvertaler je rechtstreeks naar devacaturesite werk.nl. Daarop is te zien of er werk te vinden is in je branche. (alle toekomende ‘assemblagemedewerkers hout’ hebben geluk: 1247 vacatures, verspreid over heel Nederland!) Verder is het mogelijk om een persoonlijke talentenkaart te maken voor bij je cv, bijpassende opleidingen te zoeken en kan je nog eens goed nalezen hoe een goed cv er precies uit moet zien. Met de Talentenvertaler bereid je je optimaal voor op het leven na de studietijd!

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2017 Student 2.0 – Innovatief. Efficiënt. Duurzaam. All Rights Reserved.