Waar is mijn fiets, Katrien?

Waar?

https://www.vindcode.com/

Wat kan ik er doen?

Je verloren spullen terugvinden

Vertel!

Ben jij zo iemand die continu zijn/haar sleutels kwijtraakt? Lukt het je telkens weer om je portemonnee of fototoestel ergens te laten liggen? Dan zal je vast blij zijn dat je met behulp van je persoonlijke vindcodes je spullen terug kunt krijgen. Mits de vinder meewerkt, natuurlijk. Zo hoef je niet wéér alles nieuw te kopen (lees: VEEL GELD).

Op Vindcode.com download je gratis een setje van zeven vindcodes. Deze print je uit en bevestig je aan je waardevolle spullen (als duurzame student kan je het A4′tje uiteraard ook bewaren voor een essay en de codes gewoon overschrijven met watervaste stift). Het enige wat je dan nog hoeft te doen is je account activeren en te koppelen aan je mailadres. Je mailadres wordt niet aan andere organisaties verstrekt, maar je kunt er wel van uitgaan dat je eens per week een mailtje met reclame ontvangt.

Maar dat weegt niet op tegen de voordelen! Als je bijvoorbeeld je telefoon verliest, kan de vinder met de code die erop staat naar vindcode.com, daar voert hij/zij de code in en je ontvangt automatisch een mailtje. Alles nu nog anoniem. Je kunt vervolgens zelf kiezen of je wel of niet contact opneemt met de vinder.

Bang dat de codes op dat A4′tje of met je mooie groene stift niet duidelijk zijn? Voor een klein bedrag is het mogelijk om slijtbestendige stickers, een label of een sleutelhanger tebestellen.

PS: Waar de titel van dit artikel op slaat? Sja, jeugdsentiment

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2017 Student 2.0 – Innovatief. Efficiënt. Duurzaam. All Rights Reserved.